agentie imobiliara

particulari

agentii imobiliare

contact & publicitate

Inregistrare particulari!

Inscrie agentie imobiliara!

Contact & promovare!

Apartamente Case-Vile Garsoniere Spatii birouri Spatii comerciale Spatii industriale Terenuri constructii Terenuri agricole Ansambluri rezidentiale

Intra in contul tau

IMOBIL DANCU

Agentia  Stil Imobil, va propune spre vanzare apartamente cu doua camere, situate in zona Dancu, imobil S+P+E, constructie 2010, cu structura de rezistenta din beton si pereti despartitori din caramida. Imobilul este finalizat in proportie de 95% si cuprinde 8 apartamente cu doua camere, cu suprafete de 48 si 60 mp utili, racordate la toate utilitatile, GAZ, APA, CURENT ELECTRIC, CANALIZARE.

Apartamentele se predau la cheie, dotate cu Usa Metalica la intare, Centrala Termica de apartament, tamplarie AL cu geam termopan anticondens, gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila.

Imobilul este situat  la strada principala, in imediata apropiere a statiei de mijloc de transport in comun, a pietii, scolii si gradinitei, magazinelor alimentare si supermarketurilor, este izolat termic cu polistiren de 10 cm la exterior si este prevazut cu 8 locuri de parcare private.

Achizitionarea unui apartament se poate face si prin credit Prima Casa sau orice alt tip de credit, actele fiind in regula, inclusiv  schita cadastrala si intabulare, sau prin plata cash astfel: AVANS 20-30% SI RESTUL LA RECEPTIA APARTAMENTULUI.

 

REZIDENTIAL

Contacteaza ofertant

Tel: 0764853158

mesaj

Trimite mesaj

Nume:*
Telefon:*
Email:*
Mesaj:*
Trimite mesajul
© 2009 - AgentieImobiliara.Ro