agentie imobiliara

particulari

agentii imobiliare

contact & publicitate

Inregistrare particulari!

Inscrie agentie imobiliara!

Contact & promovare!

Apartamente Case-Vile Garsoniere Spatii birouri Spatii comerciale Spatii industriale Terenuri constructii Terenuri agricole Ansambluri rezidentiale

Intra in contul tau

APARTAMENTE MANSARDA-NICOLINA

Agentia Stil Imobil, va propune  spre vanzare apartemente cu 2 camere, cu o suprafata utila de 54 mp, situate in zona Nicolina, in imediata apropiere a Garii Nicolina, statiei de mijloc de transport in comun, p-ta Nicolina, parc, scoala, gradinita, supermarketuri,etc. Apartamentele propuse sunt situate la mansarda, dispuse pe 2 nivele, astfel: La primul nivel se afla hol+baie+living+bucatarie+balcon, iar la etaj se afla dormitorul. Constructie 2010 cu strucura de rezistenta pe profile metalice.

Apartamentele se predau la cheie, amenajate modern si dotate cu: Usa Metalica la intrare, Centrala Termica propie, tamplarie PVC/AL cu geam termopan anticondens, gresie si faianta in bucatarie, baie si balcon, parchet melaminat in living si dormitor, vopsele lavabile, obiecte sanitare de calitate superioara.

Pretul unui apartament este de 33000 eur/ Tva inclus, iar achizitionarea se poate face si prin credit Prima Casa sau orice alt tip de credit, actele fiind in regula inclusiv  schita cadastrala si intabulare.

COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!

REPREZENTANT VANZARI: DRAGOS TUDOSE

TELEFON: 0755225439 SAU 0764853158

E-MAIL: dragos@stilimobil.ro

REZIDENTIAL

Contacteaza ofertant

Tel: 0764853158

mesaj

Trimite mesaj

Nume:*
Telefon:*
Email:*
Mesaj:*
Trimite mesajul
© 2009 - AgentieImobiliara.Ro