agentie imobiliara

particulari

agentii imobiliare

contact & publicitate

Inregistrare particulari!

Inscrie agentie imobiliara!

Contact & promovare!

Apartamente Case-Vile Garsoniere Spatii birouri Spatii comerciale Spatii industriale Terenuri constructii Terenuri agricole Ansambluri rezidentiale

Intra in contul tau

VILA PARK - SOSEAUA NORDULUI - HERASTRAU

Vila Park reprezinta un minicomplex compus din 3 imobile de lux grupate pe un teren in suprafata de 5.000 mp, situat in cea mai buna zona rezidentiala a capitalei: Parcul Herastrau - Soseaua Nordului - Satul Francez.   

Fiecare dintre aceste imobile a fost proiectat si construit pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Apartamentele cat si spatiile comune sunt deosebit de generoase cu spatii ample si volume substantiale. Livingurile spatioase, dormitoarele cu bai si dressinguri proprii, terasele care inconjoara apartamentele cu suprafete de peste 100 mp, baile placate cu gresie si faianta de cea mai buna calitate reprezinta garantia achizitionarii unei locuinte perfecte.

Un imobil de lux beneficiaza intotdeauna de finisaje de lux. Spatiile comune sunt placate cu granit Kashmir White. Gresia, faianta si obiectele sanitare sunt cele mai recente creatii de la Targul de la Bologna. Usile blindate au fost importate din Italia. Parchetul (Bauwerk) triplustratificat este din stejar si lemn exotic (poate fi raschetat de 5 ori!). Usile de interior – Pinum. Gresia si faianta - Sant Agostino – Italia.

In plus, cumparatorul poate personaliza apartamentul ales, designerii nostri fiind gata sa se plieze pe gusturile voastre rafinate.

 

Vila Park este un ansamblu de lux menit sa satisfaca si cele mai exigente cerinte in materie de confort:

- fiecare apartament are 2 locuri de parcare rezervate in parcarile subterane ale imobilelor.

- fiecare apartament dispune de videointerfon

- concierge. 24 ore pe zi, 7 zile din 7, personalul complexului este la dispozitia dumneavoastra.

- spalatorie/uscatorie moderna

- lift ultramodern

- sistem de reglare automata a temperaturii

Situat la doar 50 m de parcul si lacul Herastrau, ansamblul Vila Park a fost construit in cea mai buna zona rezidentiala a Bucurestiului. In apropiere gasiti unele dintre cele mai renumite restaurante, cluburi private, cafenele si locuri de petrecere a timpului liber. De aici se poate ajunge cu usurinta spre DN1, aeroporturile Baneasa si Otopeni, spre zona comerciala Baneasa, cat si spre centru, Piata Charles de Gaulle si Piata Victoriei fiind la doar cateva minute de mers cu masina. In doar cateva minute de mers pe jos ajungeti la statia de metrou Aurel Vlaicu.

 

www.vibimobiliare.ro

VIB Imobiliare

Contacteaza ofertant

Tel: 021.311.78.47

mesaj

Trimite mesaj

Nume:*
Telefon:*
Email:*
Mesaj:*
Trimite mesajul
© 2009 - AgentieImobiliara.Ro