agentie imobiliara

particulari

agentii imobiliare

contact & publicitate

Inregistrare particulari!

Inscrie agentie imobiliara!

Contact & promovare!

Apartamente Case-Vile Garsoniere Spatii birouri Spatii comerciale Spatii industriale Terenuri constructii Terenuri agricole Ansambluri rezidentiale

Intra in contul tau

Estia Residence

Situat pe malul Lacului Tei, chiar peste drum de intrarea la clubul Bamboo, complexul Estia se remarca prin calitatea constructiei, dar si prin atentia avuta pentru detalii. Astfel, constructia a fost proiectata sa reziste la un seism de 8,5 grade. Finisajele exterioare ale caldirii, prevad si placarea peretilor exterior, peste stratul izolator, cu un sistem de caramida aparenta, care are atat rol de a intari gradul de izolatie al termosistemului, cat si de a creste rezistenta la intemperii. Spre deosebire de finisarea obisnuita cu tencuiala decorativa, acest sistem are si avantajul unei intretineri mult mai usoare, blocul fiind astfel ferit de actiunea vantului si a ploii.
Constructia este prevazuta si cu doua nivele de parcare subterana, precum si cu un nivel subteran de spatii de depozitare, fiecare apartament fiind dotata cu o boxa.
Contorizarea utilitatilor este individuala pentru fiecare apartament, crescand astfel gradul de eficientizare a cheltuielilor. Pentru fiecare dintre cele doua scari exista o centrala proprie, in timp ce in apartamente, in fiecare camera exista cate o unitate de racire a aerului.
Pentru cei interesati de activitatile recreative, avem la dispozitie piscina clubului Bamboo, cele trei stranduri de pe lac, fiecare dintre ele dotat cu terenuri de tenis, de fotbal si bachet, cu bazine de innot. Baza sportiva Pescariu, ce cuprinde celebrele terenuri de tenis, dar si unul dintre cele mai moderne si mai apreciate complexe de tip spa din Romania, se afla la cateva minute distanta de bloc. Acolo se afla si sala de fitness, unde va puteti destinde dupa orice zi obositoare de munca. Iar daca preferati plimbarile, avem parcul Tei la numai cateva sute de metri, in timp ce daca doriti o plimbare pe lac, aveti la dispozitie barci, hidro-biciclete sau salupa de viteza. Pescarii amatori isi pot incerca norocul chiar pe lac, unde cei care il administreaza pun la dispozitie abonamente pentru pescuit sportiv.
Pentru cumparaturi, avem zona comerciala formata din magazinele Billa si Kaufland pe Barbu Vacarescu, iar pentru mese in oras avem in bazele sportive o sumedenie de alternative disponibile.

Atractiv si interesant, complexul nostru este acum mai accesibil ca oricand, gratie preturilor promotionale disponibile pe perioada verii, la numai 10 apartamente din complex. Va invitam la vizionare si va asteptam cu inca o veste buna : comision 0 % la achizitie!

http://www.citydreams.ro/oferte/in-bucuresti-tei-1225RUN1122.html

http://www.citydreams.ro/oferte/in-bucuresti-barbu-vacarescu-1225RUN1121.html

http://www.citydreams.ro/oferte/in-floreasca----barbu-vacarescu-1225run1091.html

http://www.citydreams.ro/oferte/in-barbu-vacarescu----kaufland-1225run1088.html

City Dreams Realty este agentul de vanzari pentru Estia Residence
City Dreams-Delivering new dreams!

City Dreams

Contacteaza ofertant

Tel: 0729425053

mesaj

Trimite mesaj

Nume:*
Telefon:*
Email:*
Mesaj:*
Trimite mesajul
© 2009 - AgentieImobiliara.Ro