agentie imobiliara

particulari

agentii imobiliare

contact & publicitate

Inregistrare particulari!

Inscrie agentie imobiliara!

Contact & promovare!

Apartamente Case-Vile Garsoniere Spatii birouri Spatii comerciale Spatii industriale Terenuri constructii Terenuri agricole Ansambluri rezidentiale

Intra in contul tau

Brown Residence

Pentru cei ce vor sa locuiasca intr-o zona rezidentiala foarte frumoasa si linistita a orasului ,aer curat,probabil este una dintre zonele cele mai selecte ,cu vile noi ale iasului,cu vecini tineri,accesul usor si rapid catre oras,ferita de traficul masinilor,de zgomotul tramvaielor,de cearta din fata blocului pentru locul de parcare, de noxe,

Va propunem apartamente cu 1,2 si 3 camere decomandate,cu suprafete intre 36 si 74 utili,intr-un imobil compus din P+4,pe cadre din beton si caramida, fara pereti din BCA sau agips carton,este 100% caramida, avnd ca termen de finalizare in decembrie 2013, racordat la apa-gaz-curent-canalizare, si 40 locuri de parcare.

Apartamentele au centrala proprie de 24 kw,timplarie PVC 6 camere,culoare wenge,gresie -faianta- obiecte sanitare in baie, gresie -faianta- parchet in bucatarie si hol si parchet in dormitor si living,usi interioare de calitate, usa metalica intrare apartament, interfon, contorizarea este pe casa scarii la gaz- apa- curent, balustrada si mina curenta de la scari este din inox.
- la exterior este facuta termoizolatie din polistiren de 10 cm,tencuiala decorativa fatada,loc de joaca pentru copii,spatii verzi cu brazi si copaci ornamentali.
Apartamentele sunt disponibile, cu toate actele in regula -la zi-la parter-etaj 1,2,3,4

DE STIUT: - Imobilul se afla foarte aproape de DE 583, de supermarketuri gen Carrefour Era Pacurari,Kaufland Pacurari,Praktiker Pacurari,MobExpert,Decathlon si de mijloacele de transport in comun,
- imediat la intrare in oras aveti Gradinite,Scoli,CEC, minimarketuri,benzinarii.

Preturi la alegere in functie de imbunatatiri sau personalizare pe gustul dumneavoastra, comision 0% cumparator, se accepta si prin ,,PRIMA CASA".

In preturile de mai sus va puteti alege gresia-faianta-parchetul-usile de interior- obiectele sanitare baie pe nuante si modele preferate.

Ocazie de a va personaliza singur apartamentul fara a fi nevoit sa cumparati ceea ce vi se ofera bun sau rau,sau pe placul altuia.

Oferte proiect:

Ap. 1 cd parter, 36 mp utili  32500

Ap. 2 cd et p,1,2,3, 61 mp utili 47500

Apartament 3 cam 74 mp utili 49800

COMISION 0%

Pentru detalii complete contactati consilierul nostru imobiliar.

Consilier vanzari:

Alin Madaras

Tel:        0332.80.35.06
Mobil:    0754.240.4400754.240.440

Noua Casa

Contacteaza ofertant

Tel: 0745588272

mesaj

Trimite mesaj

Nume:*
Telefon:*
Email:*
Mesaj:*
Trimite mesajul
© 2009 - AgentieImobiliara.Ro