agentie imobiliara

particulari

agentii imobiliare

contact & publicitate

Inregistrare particulari!

Inscrie agentie imobiliara!

Contact & promovare!

Apartamente Case-Vile Garsoniere Spatii birouri Spatii comerciale Spatii industriale Terenuri constructii Terenuri agricole Ansambluri rezidentiale

Intra in contul tau

Ansamblul Italian Residence Galati

<!-- @page { margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } -->

Italian Residence Galati are o valoare estimata la 400 de milioane euro , este finantat in intregime din resurse proprii , fara sprijinul niciunei institutii bancare, si se intinde pe o suprafata de 13 ha. Proiectul consta dintr-un cartier rezidential cu circuit restrictionat , unde vor fi construite aproximativ 5000 de apartamente la standarde europene situate in blocuri de locuinte de 12 etaje, fiecare dotat cu parcari subterane. Locatarii se vor putea relaxa atat in zonele verzi special amenajate cat si pe terenurile de tenis , baschet, ori in piscinele complexului si nu sunt uitati nici cei mici , care vor avea la dispozitie numeroase spatii de joaca.

Complexul rezidential va gazdui si unul dintre cele mai mari mall-uri , costructia avand o suprafata toatala desfasurata de peste 80000mp , cu parcare subterana pentru 1500 autoturisme , un hypermarket la parter si numeroase magazine. Ultimul nivel va gazdui nu mai putin de 7 sali de cinema , restaurante , cazino-uri , sali de fitnes si clinica de chirurgie plastica.

<!-- @page { margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } A:link { so-language: zxx } -->

Ca element de noutate facilitam cumpararea apartamentelor in rate , timp de pana la 20 ani . Cei care doresc acest lucru trebuie sa achite un avans de 30 % si sa achite rata la compania noastra , nefiind necesara implicarea vreunei banci. Solutia de finantare oferita de Italian Residence Agency Galati este o decizie ce aduce mari avantaje:

  • aveti posibilitatea finantarii pe o durata mare de timp pana la 20 de ani (ce mai mare perioada finantata de un dezvoltator imobiliar din Romania)

  • actele de finantare nu cuprind documente de justificare a veniturilor (adeverinte de salariu)

  • aveti avantajul si posibilitatea rambursarii in avans fara comision si cu recalcularea ratelor

     

 

  • plata ratelor incepe dupa momentul intrarii in posesie a apartamentului

 

Finisajele sunt de calitate si nu degaja noxe. La configurarea solutiei functionale s-a urmarit ca toate incaperile de locuit sa beneficieze de soare , asigurandu-se ferstre spre S, E. sau V.

Telefon contact 0722245260

Italian Residence Agency Galati

Contacteaza ofertant

Tel: 0722245260

mesaj

Trimite mesaj

Nume:*
Telefon:*
Email:*
Mesaj:*
Trimite mesajul
© 2009 - AgentieImobiliara.Ro